PHORSIDE | ARKIV | PHORUM | EVENTS | WEBMAIL

VERS. 1.0

SENESTEEVENT: 31|12|04 - 01|01|05
NYTÅR 2004 - 2005
PHUN-ARRANGØR:MARCUS
TILMELDTE_MEMBERS:7AF9
MARCUS SAND DAVID ANDERS JONATAN NICHOLAS MADS
_REFERAT


Budt indenfor af en ægte Geisha og fået knus af en venlig Yakuza-gangster, var noget af det som en del af Kompaniet kunne bryste sig med. Lokalet på Rosenborggade var som forvandlet til en rødglødende kiniser-resturant med borde nede på Marcus-højde. Sushi'en som forret blev indtaget i et uhyggeligt hurtigt tempo og snart stod den på kinesisk dampet hovedret (kan desværre ikke huske navnet på retten) - men lækkert var det.

Efter store indtagelser af risvin, Saki, japanske/kinesike øl og selvfølgelig champagne kunne alle ønske hinanden et rigtig godt nytår. Med godt og ekstremt højt humør fortsatte festen, kort afbrudt af underboen. Men stemningen forblev høj og aftenen endte med lykkelige minder.


SENESTEEVENT: 18|12|04
JULEFROKOST
PHUN-ARRANGØR:ANDERS
TILMELDTE_MEMBERS:7AF9
ANDERS SAND NICHOLAS DAVID MADS JONATAN MARCUS
_REFERAT


Med steg i ovnen, de brune kartofler på blus og de første øl knappet op, så årets Phun-julefrokost ud til at blive endnu en succes. En del tumulter og beskyldninger om snyd fik heldigvis ikke ødelagt aftenen efter pakkelegen.

Hele tre nye kvindelige ledsagere skulle præsenteres for første gang for den store flok. Anna, Helle og Mette klarede sig alle tre til et velfortjent: "Håber vi snart ser jer alle igen" Aftenen bød også på de overraskende klare og yderst flotte stemmer, Phuns drengekor er i besiddelse af.

Det må være en aftenen der snart skal komme igen. Jeg stemmer for julefrokost næste weekend...hvad siger I?


SENESTEEVENT: 04|12|04 kl. 12.00
PØLSEVOGNS CRAWL
PHUN-ARRANGØR:SAND
TILMELDTE_MEMBERS:Ss4AF9
SAND MARCUS NICHOLAS DAVID
_REFERAT

Endelig kom dagen hvor Københavns bedste pølsevogn skulle findes! En kølig decemberdag hvor en ristet med det hele virkelig luner. Det fandt vi ud af mange gange i løbet af den fire timer lange rundtur, hvor seks steder var blevet udpeget. På phorummet er en længere pølserapporttage fra de respektive steder med angivelse af dommerkomiteens pointgivning indenfor de to kategorier ”mad” og ”service/stemning”. Der gives fra 0 til 30 point inden for hver kategori, hvor 60 point altså er det højest opnåelige. Det skal endvidere bemærkes at pointgivningen fandt sted efter det sidste pølsebesøg.

Et stort tillykke til Bjarne og også PitStop og så er der bare at glæde sig til den næste alternative crawl i 2005!SENESTEEVENT: 01|12|04 kl.14 - 19
             02|12|04 kl.10 - 18
NEXT2004
Base Camp Danneskiold Samsøes Allé 20 1434 København K

PHUN-ARRANGØR:DAVID
TILMELDTE_MEMBERS:2AF9
DAVID SAND
_REFERAT


Hvis man skulle tro messen på Basecamp, så skulle det næste nye være en ganske broget skare af alverdens smarte tekniske vidundere. Nogel mere funktionelle end andre. Peter og jeg formåede at spille PacMan mod hinanden på storskærm og gulvet som en stor kontrol-funktion, gå rundt i et utroligt flot 3-D fremvisning af et hus, tæske virtuelle ninjaer med pinde, få scannet ansigtet ind i fuld 3-D til senere identifikation og så meget andet.


SENESTEEVENT: 13|11|04 kl.20.00
VINSMAGNING

PHUN-ARRANGØR:SAND & ANDERS
TILMELDTE_MEMBERS:5AF9
SAND ANDERS NICHOLAS wILLIAM MARCUS
_REFERAT

KOMMER SNARTSENESTEEVENT: 6|11 kl. 18.00
PUBCRAWL


PHUN-ARRANGØR:NICHOLAS
TILMELDTE_MEMBERS:8AF9
NICHOLAS SAND DAVID ANDERS MARCUS JONATAN LØYE WILLIAM
_REFERAT

Den store tilmelding til dette års pubcrawl var dejlig at se, og alle mødte da også op med godt humør og klar til at indtage byen.

Efter at have smagt de forskellige anderledes øl vi alle havde medbragt og set Rørvigvideo, blev første stop på Nygaards kro. Krofatter blev da også glad for at se os, og efter jukebox, gammel dansk og årets første snebajer fortsatte vi mod den irske pub McGrath. Bordfodbold og en skøn Killkenny senere gik turen til Theodors’, hvor Marcus så generøst serverede champagne og Jonathan ikke kunne nyde en god Baily.

Da vi ankom til Rytme Hans var baren klar med nogle helt udmærkede drinks af samme navn. Der blev spillet et meget mærkeligt spil med terninger, og David fik også snakket med nogle venner, som jeg har ingen anelse om hvor han kender fra. Derefter fulgte en meget kaotisk gåtur mod Doctors, med vandring på biler og sang i højen sky.

Men Doctors var et meget dødt sted og vi fortsatte turen. Ingen havde dog en anelse om at vi skulle ende til en privat fest hos Nicholas’ kollega.

Her mødte William også kollegaen, der også er blevet til sin nyeste flamme og det lader til at de skal se mere til hinanden i den nærmeste fremtid. Efter et besøg på taget og at have bællet nogle julebryg ville folk videre. Undertegnede havde dog svært ved at stavre sig ned på Gavlen på hjørnet, hvor jeg også fik at vide, at man brækker sig udenfor. Meget andet kan jeg ikke huske derfra, men jeg kan se på afslørende billeder at jeg har sovet på Løye.

Peter Sand prøvede da også at finde en taxi til mig, men jeg slentrede i stedet tilbage og faldt i søvn på (Brittas?!) seng. Drengene var på Rust,(rettelse: vi gik ikke ind, men smuttede på Gefährlich hilsen Løye) men kom tilbage og fik da tegnet lidt på mig og min værelseskamerat.

Hvordan I derefter kom hjem har jeg ingen anelse om, men jeg takker for en fed aften! Det var da også hyggeligt næste morgen da jeg vågnede op med en dundrende hovedpine og kiggede ind til Anna og så Williams hoved stikke op. Tak for i år, og jeg glæder mig til næste år til en lige så fed og farverig Pubcrawl!!!SENESTEEVENT: 5|11 kl. 19.00
SÅ HOLDER KARINA FØDSELSDAGSFEST


PHUN-ARRANGØR:MARCUS
TILMELDTE_MEMBERS:4AF9
MARCUS DAVID ANDERS Nicholas
_REFERAT

KOMMER SNARTSENESTEEVENT: 03|11|04 og 4|11|04
KASHMIR KONCERT
PHUN-ARRANGØR:DAVID ANDERS
TILMELDTE_MEMBERS:5AF9
DEN 3.DAVID MADS
DEN 4.ANDERS SAND NICHOLAS
_REFERAT

KOMMER SNARTSENESTEEVENT: 31|10|04
PAINTBALL
Artillerivej, 2300 København S

PHUN-ARRANGØR:MARCUS
TILMELDTE_MEMBERS:4AF9
MARCUS ANDERS DAVID SAND
_REFERAT

Kl. 1300 blev skumle planer lagt på bordet af en træt lille gruppe lejesoldater. Det tætte krat skulle indtages ved hjælp af heftige infights. Det Vietnam-lignende landskab indbød til snigen, hvor hvert skridt man tog kunne bliver overvåget af fjenden. Der var missioner der skulle nås, inden gruppen skulle trække sig tilbage. Den ensomme høj måtte overtages, men det ville ikke blive uden kamp. Fjenden havde belejret den med det tunge skyts. Men efter hårde kampe og endnu hårdere skud stod sejren malet i ansigtet på den lille gruppe.

Alle overlevende vendte hjem mod basen kl. 1700. Der var utallige sårede, men endnu flere udmattede. Det havde været hårde strabadser.


SENESTEEVENT: 17|09|04
JOKEREN
PHUN-ARRANGØR:LØYE
TILMELDTE_MEMBERS:1AF9
LØYE
_REFERAT

Det var en rigtig dejlig aften i Tivoli, sådan lidt køligt på grund af vi var nået til september måned og efteråret er over os. Da Jokeren gik på scenen med "Hvor du fra jeg fra havnen..."steg temperaturen et par grader, og det blev næsten sommer igen, da LOC og Mc Clemens troppede op og sang duet med Jokeren. Det var en super fed koncert som blev den sidste i Tivoli i år.

Pjerrot vi ses først til næste år. SNØFT…SENESTEEVENT: 2|09 - 05|09|04
RØRVIG4
SØNDERVANGEN 12, 4581 RØRVIG
PHUN-ARRANGØR:DAVID
TILMELDTE_MEMBERS:9AF9
DAVID JONATAN NICHOLAS ANDERS SAND MADS WILLIAM MARCUS LØYE
_REFERAT

Forventninger: Sjov og ballade, spil, video-optagelser, masser af øl, fuldhed, Pede stiv, sex-snak og ikke mindst hygge.

Indfriet: ALT + meget mere!

Det var den weekend hvor sommeren var over os. Vandet var lækkert, stranden lignede syden og deltagerne var bestemt i hopla. Som et nyt tiltag var Beer’N’Music rykket med op i sommerhuset, som flere deltagere dystede om. Det arrangement blev afholdt fredag hvor alle var mødt op. Før det om torsdagen havde de fire deltagere næsten nevet hinanden til ukendelighed. Hele lørdagen blev brugt på stranden hvor der blev dystet i så forskellige discipliner som Kongespillet og klit-hop. Aftenen endte i unge piger på What’s Up i Nykøbing Sj.

Endnu en gang må den årlige Rørvig-tur gå over i ”Vellykkede events bog”.

Eneste problem er at der går et helt år, før vi er der igen!_REFERAT - Beer’N’Musik 2

Med mere skeptiske miner end 1’eren blev de forskellige øl og anderledes musik bedømt! Folk kendte til forbandelsen der normalt hænger over en efterfølger! Men forbandelsen blev bestemt manet til jorden efter at de fleste deltagere havde gennemført det lange og hårde bedømmelse-skema.

Næste dag kom resultatet. Dette års vinder blev uden tvivl Anders med hele to øl der kom op på diverse top tre. Hans hollandske øl Palm blev en sikker vinder efterfulgt af englænderen Pedigree (Davids) og Mads’ japanske Kirin. Den absolutte bund tilfaldt Nicholas med den ækle Mönchshof Landbier. Løye og Jonatan brillerede også med deres fravær på hitlisten!

Men Nicholas kom efter det på musikken. Med en 3. plads med sit lydhøre Lazy Boy, så det alligevel ikke helt sort ud. 2. pladsen blev de franske Phoenix, bragt med af David og vinderen af dette års musik blev: The Streets! Mads havde taget dette års vinder med til stor fryd for deltagerne.


SENESTEEVENT: 19|08|04 - 29|08|04
COPENHAGEN FILM FESTIVAL
PHUN-ARRANGØR: DAVID
TILMELDTE_MEMBERS:2AF10
NICHOLAS DAVID


_REFERAT

REFERAT KOMMER ALDRIG DER ER INGEN DER

KAN HUSKE HVAD DER SKETESENESTEEVENT: 25|08 KL.19.00 i Ballerup
DANSKEBANK
DANSKE BANK I Ballerup
PHUN-ARRANGØR:NICHOLAS
TILMELDTE_MEMBERS:4AF10
NICHOLAS ANDERS DAVID SAND
ØVRIGE_DELTAGENDE:1
ANJA
_REFERAT

Med mad til 500 gæster, hvoraf ”kun” 250 mødte op, fik deltagerne af eventen bestemt stillet deres sult. Aldrig er så mange pinde-madder blevet konsumeret med så gratis øl, eller… Imponerende var det, med gratis mad og drikke ad libitum!

Selve underholdningen var der ingen af deltagerne der regnede med noget – det havde været maden der havde lokket!

Men vores manglende forventninger blev sørme gjort til skamme. For hvis vi vidste hvilken akrobatisk og humørfyldt show vi skulle se, havde de bestemt været højere! The Flying Horses, som street-performer gruppen kaldte sig, kunne bestemt deres moves! Der var breakdance og elektro-style i stor stil. Kæmpe applaus blev givet tilbage af kompaniets udsendte! Sikke en aften. En stor tak til Anja, der havde inviteret!SENESTEEVENT: 20|08 - 22|08|04
PUBLICE SERVICE - Elektronisk festival
PHUN-ARRANGØR: DAVID
TILMELDTE_MEMBERS:3AF10
NICHOLAS SAND DAVID


_REFERAT

De perfekte omgivelser for at høre elektronisk musik er muligvis fundet. For enden af Strandgade, tæt ved Luftkastellet befandt den nye danske elektroniske festival sig i weekenden 20.-22. august. Om dagen var der hygge med god musik og om aftenen et hav af DJs rundt omkring i nattelivet. Bl.a. på Rust hvor Thomas Troelsen fra Superheroes befandt sig med en blanding af 80’er og electronic. Andre DJs kom med deres bud på en fest-aften og den sluttede sent med en karakteristisk ringen for ørene.SENESTEEVENT: 26|07 - 02|08|04
SOMMER, SOL OG STRAND
Spodsbjerg DK-5900 Rudkøbing [LANGELAND]

PHUN-ARRANGØR:NICHOLAS

TILMELDTE_MEMBERS:7AF10
NICHOLAS SAND ANDERS DAVID LØYE MARCUS WILLIAM
ØVRIGE_DELTAGENDE:6
ANJA LOUISE METTE KARINA ASGER KRISTINE


_REFERAT


Huset ligger som et rigtigt hus nu en gang skal ligge - ud til vandet og med egen strand. Vejret var som det nu også en gang skal være – skyfrit og varme, varme grader. Humøret var også som det skulle være i godt og højt!

Nicholas, Anja og Peter havde lagt fundamentet for hyggen ved at allerede tager dertil om mandagen. Den stod på afslapning og meditation! Onsdag var den dag hvor næsten resten af slænget indfandt sig. Der blev badet allerede fra dag 1 og sådan fortsatte det ufortrødent. Kolde øl blev langet ud til og højre og venstre og ingen var i tvivl om at nu var det rigtig sommer! Et gammelt windsurf-bræt gjorde store underværker for en del af forsamlingen. Øvelse gjorde mestre ude på det dejlige hav hvorfra der også blev hevet muslinger op i stor stil. De blev spist med stor fryd om onsdagen. En sauna kom også frem af stranden og blev indviet den sidste aften tæt ved det store bål og efter den dejlige grill-mad. Søndag var det hjemturs-dag og sammen med hele Langelands-festivalen sneglede selskabet sig hjem. Kun Christian, Anders og Anja slap efter at havde lusket tidligt hjem.

Alt i alt en rigtig sommertur til et rigtigt sommerhus på en rigtig sommerø med en rigtig sommer stemning!SENESTEEVENT: 10|07|04 KL. 19.00
FØDSELSDAGSFEST LOUISE & DAVIDS
PHUN-ARRANGØR: DAVID OG LOUISE
TILMELDTE_MEMBERS:8AF10
DAVID LØYE ANDERS NICHOLAS WILLIAM JONATAN SAND MADS
ØVRIGE_DELTAGENDE:3
LOUISE ANJA ERIKA


_REFERAT

Grill-middagen blev droppet pga det hårde sommervejr – selvom der var et par stykker der ikke ville give op…

Folkene der talte cirka 25-30 stk blandede godter fik brygget sig en festlig stemning sammen med musik, øl og diverse drikkespil. Deriblandt et hvori resultatet blev en 2-krone i mavesækken… spørg ikke hvordan! (jeg vil nemlig benægte alt) Selvfølgelig kom det legendariske øl-stafet også på plads, hvor Anders blev kåret som vinder andet år i træk. (Her viste Pille-Pede en skræmmende dårlig form…)

Anders og den unge frøken Mette fik dog også hygget sig en del i den aflåste afdeling, som fangevogteren Nicholas havde sørget nidkært for. Klokken nåede at snige sig op på et 6-tal før de sidste gæster smuttede hjem efter et noget længerevarende kyssevådt ”drikke”spil.SENESTEEVENT: 25|06|04
ROSKILDEFESTIVAL
TILMELDTE_MEMBERS:5AF10
SAND DAVID KANIA NICHOLAS MARCUS
ØVRIGE_DELTAGENDE:7
KARINA ANJA LOUISE BRUUN OG 
BRUUN veninde LOUISE ERIKA


_REFERAT

I er helte for at blive i regnen og mudderet!

Så enkelt kunne det siges af Norman Cook alias Fatboy Slim, skrevet på et lp-cover, henvendt til hele Orange Scenes tilskuere. Det er meget sigende for dette års festival. Navne som Basement Jaxx, Blue Foundation, N.E.R.D., Muse og ovennævnte Fatboy Slim var med til at skabe en festival på højeste niveau.

Lejr-konstruktionen som Anders, Nicholas og Pille-Pede stod bag må også siges at havde reddet oplevelsen. Her kunne vi alle sidde trygt, varmt og tørt og konsumere et uhyggeligt stort antal grønne. Nogen udviste en højere kunnen i drikkeevne end andre…

Men alt i alt en festival som havde det hele, undtagen tørvejr.


SENESTEEVENT:FRA d. 27|06|04
KVARTFINALEN HERE WE COME
PHUN-ARRANGØR: ?
TILMELDTE_MEMBERS:0AF10


_OMTALE

EUROPAMESTERSKABERNE - EM

TV TIDER:

27.06 Tjekkiet - Danmark på TV2 20.25

3 - 0


SENESTEEVENT:FRA d. 22|06|04
EM BOLD I PORTUGAL
TILMELDTE_MEMBERS:SE GALERIET FOR BILLEDER


_OMTALE

EUROPAMESTERSKABERNE - EM

TV TIDER:

Den 14. kl 17.40 Danmark-Italien
0 - 0


Den 18. kl 17.40 Bulgarien-Danmark
0 - 2

Den 22. kl 20.25 Sverige-Danmark på DR1

2 - 2

_INFO


- www.emsang.dk

Euro 2004 tilbud - Opleve Danmarks indledende kampe i Europamesterskabet på
storskærm på Plænen i Tivoli.
SENESTEEVENT: 20|06|04
FØDSELSDAGSFEST HOS MARCUS
PHUN-ARRANGØR: MARCUS
TILMELDTE_MEMBERS:8AF10
MARCUS ANDERS SAND DAVID NICHOLAS LØYE JONATAN WILLIAM
ØVRIGE_DELTAGENDE:4
LOUISE KRISTINA ERIKA ANJA OG MANGE ANDRE


_REFERAT

REFERAT KOMMER ALDRIG DER ER INGEN DER

KAN HUSKE HVAD DER SKETESENESTEEVENT: 18|06|04
KASHMIR PÅ TAGET AF DR
PHUN-ARRANGØR: DAVID
TILMELDTE_MEMBERS:1AF10
DAVID


_REFERAT

KOMMERSNARTSENESTEEVENT:29|05|04
FCN VS. FCK
Adresse er ikke aftalt endnu.

PHUN-ARRANGØR:ANDERS

DELTAGENDE_MEMBERS:6AF10
ANDERS SAND DAVID NICHOLAS MADS LANGHOFF


_REFERAT

DAGEN BEGYNDTE KL 12 I FÆLLEDPARKEN MED ENKELTE ØL. SELSKABET RYKKEDE DOG HURTIGT IND I PARKEN (OGSÅ DE TO TILREJSENDE FCN-FANS)

KAMPEN VAR EN SAMMENKOG AF VILD SPÆNDING (2-2 FØR PAUSEN) OG EN TRIBUNE FYLDT AF FESTKLARE FCK-FANS (DERAF VORES EGEN SUPER-FCK-FAN MADS).

FORLØSNINGEN KOM 17 MIN FØR TID DA FCK FYREDE BOLDEN I KASSEN TIL SLUTRESULTATET 2-4!

DEREFTER SLOG SELSKABET ET SMUT FORBI ET FCK-FARVET TIVOLI OG ENDELIG ENDTE HJEMME HOS LANGHOFF, HVOR ØLLENE LØB I STRIDE STRØMME. EN GOD DAG SOM FCK'ER!
SENESTEEVENT:28|05|04 KL. 20.00
FØDSELSDAGSFESTHOS WILLIAM

PHUN-ARRANGØR:WILLIAM

DELTAGENDE_MEMBERS:6AF10
WILLIAM SAND NICHOLAS ANDERS MARCUS DAVID
ØVRIGE_DELTAGENDE:1
KARINA ANJA LOUISE BRUUN CONNIE MOLLE + folk fra WILLIAMS studie


_REFERAT

REFERAT KOMMER ALDRIG DER ER INGEN DER

KAN HUSKE HVAD DER SKETESENESTEEVENT:19|05|04 kl.19.00
PRE-FESTIVAL

PHUN-ARRANGØR:NICHOLAS

DELTAGENDE_MEMBERS:3AF10
NICHOLAS SAND ANDERS
ØVRIGE_DELTAGENDE:2
Efter afstemningen kom DAVID og LOUISE forbi…


_REFERAT

Ved det stort anlagte pre-festival arrangement hos Nicholas, hvor der skulle tages stilling til hvilke festival vi skal på, havde PHUN nok det hidtil største fremmøde…! Vi var således tre der kom - Nicholas Peter og Anders.

Som det første blev der taget stilling til om forsamlingen var beslutningsdygtig…hvilket vi kom frem til at vi var! Efter lidt snak frem tilbage, mens der også blev tid til at se UEFA-cup var det tid til at tage stilling. Skulle vi til festival under bøgetræerne Skanderborg eller til festival på dyrskuepladsen i Roskilde. Med stemmerne 2 mod 1 blev det besluttet at det er Roskilde turen kommer til at gå til.

Efter afstemningen kom David og Loui forbi… Idet de havde været til sølvbryllup fra tidligt om morgenen var de en smule trætte og blev kun en time. Da vi havde tømt Nicholas’ ramme øl gik turen over til de søde genbo-piger. Her kom der vodka og andre gode sager på bordet og da det jo var onsdag blev planen snart at vi skulle i byen…! Barcelona blev endemålet for denne dejlige aften og det var sent før nogen af deltagerne var hjemme…

Nå men lige for at gentage, så blev resultatet af afstemningen:

ROSKILDE VANDT DETTE VALG - ERGO ER ROSKILDE FESTIVAL STEDET HVOR TINGENE SKER SOMMEREN 2004


SENESTEEVENT:15|05|04 kl.19.00
STAND UP
Café Kunst Foreningen - Gammel Strand 48, København K

PHUN-ARRANGØR:NICHOLAS

DELTAGENDE_MEMBERS:4AF10
NICHOLAS ANDERS DAVID MARCUS
ØVRIGE_DELTAGENDE:1
KARINA

_REFERAT

Så dejligt vejret var, og så dejlig høje forventningerne var til denne velgørenhedsmiddag på Gammel Strand i den solrige hovedstad! Kl. 19 skulle folk indfinde sig på Café Kunstforeningen hvor der var stående buffet frem til kl 21.

Medlemmerne indtog den med snilde ude i det dejlige aftenvejr, krydret med tjekkisk øl. Humøret var højt efter minder fra årets royale begivenhed. Dog minder der var mindre højtidelige - leveret af Zulu!

Endelig oprandt tidspunktet for det der var blevet ventet på - Stand-up. Og sørme om vores egen Nicholas ikke kom på som den første med sprudlende materiale om stådreng tidligt om morgenen (har ik' prøvet det!) og andre finurlige emner. Han blev senere ledsaget af 4 yderligere stand-uppere derudover den halv-kendte Poul Carstensen og den mindre kendte, men mindst så skægge Ken Nørgaard.

Aftenen sluttede af på club Cairo Cph med gratis entre og homo-dans blandt deltagerne. Opsummering: En aften med god let mad, super stand-up og smart attitude!


SENESTEEVENT:06|05|04 16.00-05.00
HOLMENEVENT
Philip de Langes Allé, 1435 København K

PHUN-ARRANGØR:SAND

DELTAGENDE_MEMBERS:7AF10
SAND WILLIAM DAVID ANDERS MARCUS NICHOLAS LØYE
ØVRIGE_DELTAGENDE:1
LOUISE + 1.000 ANDRE


_REFERAT


Så kom dagen endelig hvor årets fest på arkitektskolen skulle holdes – Holmen Event. I år afholdt sammen med Kunstakademiets Billedkunstskole, Danmarks Designskole, Søofficerskolen, Statens Teaterskole, Den Danske Filmskole og Rytmisk Musikkonservatorium. Forventningerne var da også store med over 2000 billetter solgt i forsalg. Dertil dem der købte billet i døren førte til at deltagerantallet næsten nåede op på 3000!

Og hvad fik de mange festglade deltagere så for deres penge? Over 30 live bands (herunder bør specielt nævnes en super koncert med Lake Placid og masser af super lækker jazz), et væld af dj’s, fyldte dansegulve og dertil rigtig godt vejr det meste af festens tretten timer. Krydret med et stort tag selv bord hvilket jo ikke er det værste, man kan forestille sig …

Jo, der var en rigtig god stemning til festen. Jeg skal i hvert fald med igen næste år, og mon ikke jeg kan lokke nogle med?


SENESTEEVENT:01l05|04  KL. 20.00
FØDSELSDAGSFEST HOS ANDERS

PHUN-ARRANGØR:ANDERS SAMMEN MED METTE FRA LÆSEGRUPPEN

DELTAGENDE_MEMBERS:9AF10
PETER DAVID MARCUS WILLIAM NICHOLAS LØYE ANDERS MADS
ØVRIGE_DELTAGENDE:1-100
METTE FRA LÆSEGRUPPEN + MANGE ANDRE!

_REFERAT

BEGYND MED ET GODT HUMØR FRA FÆLLEDPARKEN – TILSÆT SÅ EN FRI GRØN VELKOMSTDRINK OG LIGE SÅ STILLE VIL STEMNINGEN KOMME OVER DIG. AFTENEN BØD PÅ MASSER AF DRIKKE OG RYSTEN MED FORSKELLIGE KROPSDELE.

DET VAR EN BLANDET FORSAMLING MED HANG TIL DET SAMME – NEMLIG AT FESTE OG DET VAR EN TING, BLANDT MANGE, DER BESTEMT GIK SOM DET SKULLE. EN ANDEN TING DER OGSÅ GIK SOM DET PLEJER (HVEM SAGDE RØRVIG) VAR SELVFØLGELIG DEN ULTRA-FLYVENE PETER SAND PORTVIN.

SÅ TILBAGE ER BARE AT ØNSKE ANDERS TAK FOR EN MESTERLIG GOD AFTEN OG ET TILLYKKE.


BILLEDERNE FRA FESTEN LIGGER I GALLERIET

DER ER OGSÅ KOMMET ET LILLE VIDEO KLIP

MED.


SENESTEEVENT:28|02|2004|18:00
BEER'N'MUSICNIGHT
PHUN-ARRANGØR:DAVID
DELTAGENDE_MEMBERS:7AF10
DAVID KANIA LØYE NICHOLAS SAND JONATHAN MADS
ØVRIGE_DELTAGENDE:0
_REFERAT
Aftenen begyndte kl 18.00 med steg nok til hele Bornholms kaserne… Men det kom ned, med Pedes langsomme, men imponerende effektive hjælp. Stille og roligt blev musik præsenteret én efter én.
Nogen havde en lille forhistorie til deres udvalg, andre havde absolut ingen anelse om hvad de havde hevet med sig…(Christian og Anders undtaget…)

Først efter middagen kom øllene på bordet. Med hver vores ølglas og stemmeseddel gik vi den sure arbejdstjans i møde. Vores mål var at finde den bedste øl blandt den brogede skare, der indeholdt alt fra ubehageligt havskum og nøgne damer til feinschmeckerens favorit, Erdinger. Musik og øl blev bestemt dømt og vejet. Ved den sidste øl lå seriøsiteten på et meget lavt niveau. Klassikeren Brimful of Asha kom selvfølgelig på inden selskabet blev opløst med højt humør.HITLISTEN KLIK HER FOR AT SE LINKET


OUTLISTEN KLIK HER FOR AT SE LINKET


TIDLIGEREEVENT:21|02|2004|20:00
HOUSEWARMINGFASTELAVN
PHUN-ARRANGØR:NICHOLAS
DELTAGENDE_MEMBERS:5AF10
DAVID JONATHAN NICHOLAS SAND WILLIAM
ØVRIGE_DELTAGENDE:3
LOUISE ASGER KRISTINE
_REFERAT
Tre cowboys, en bordelmutter, en sørøver, en dørmand, en Yankee-bar, Ole Lukøje, værten, to 80’er mennesker og lidt ekstra krydderi var mødt op i en nyerhvervet lejlighed på Østerbro.
Praktikantens ankommelse til storbyen skulle fejres og hvad bedre var det end at klæde sig ud, årstiden taget i betragtning.
Det begyndte med tøndeslagning kl 21.30 nede i gården… en ting naboerne åbenbart ikke var helt vant til.
Der kom hurtigt publikum på fra vinduerne rundt omkring.
Heldigvis tog selve tøndeslagningen kun små 10 min med fuldvoksne mænd tævende på den stakkels tønde.
Kattedronning blev Yankee-baren Kasper og Pingvinen Pede fik den tvivlsomme ære som konge.

Derefter stod aftenen på kultiveret afskylning af ganen. Højdepunktet indfandt sig da den 60-årige underbo kom op og spillede op til fællessang på sin harmonika. Sikke lydhøre hits vi fik præsteret!!


TIDLIGEREEVENT:22|01|2004|20:30
GOKART
TEMPOVEJ 35, 2750 BALLERUP
WWW.ACTIONCITY.DK
PHUN-ARRANGØR:DAVID
DELTAGENDE_MEMBERS:5AF10
DAVID KANIA NICHOLAS SAND WILLIAM
ØVRIGE_DELTAGENDE:2
PER THORSTEN
_REFERAT
Dagen var kommet hvor mændene skulle skilles fra pigebørnene og der skulle krones en konge til eventen: Gokart. Stedet hvor slaget skulle stå var i Fart og Tempo i Ballerup. Det hele begyndte en mørk og lidt kold aften kl. 18 med middag hos Anders.
Bilturen derud, som Praktikanten (red. Nicholas) stod for, begyndte lettere kaotisk, men endte faktisk det rette sted … Forventningerne og den euforiske glæde lå på alles fingerspidser, mens vi klædte om til hvad der senere skulle blive en aften vi sent skulle glemme.
Vi indtrådte i den store hal, som var fyldt med motorlarm fra de små hidsige gokarts der fløj rundt i svingende. Efter en kort vente pause, kunne vi hver især stige ned i vores hårdt tunede plæneklippere. To runder havde vi til at forstå gokartens tyngdekraft-regler og motorkraft inden vi blev linet op ved målstregen.
Endelig kl. 21 blev der viftet for start og tre gange et kvarter kørte vi for den bedste runde-tid. De kørere med den dårligste runde-tid kom forrest i startfeltet hver gang vi skulle køre en ny runde (men åbenbart lige meget hjalp det, William og Anders). Efter at alle tre kvarter var kørt med masser af dramatik og overhalinger a’la’James Bond skulle det sidste endegyldige kvarter rundes af. Her skulle køres efter placering og ikke tid.
De bedste fra de tre foregående runder kom nu op forrest og startflaget blev nu viftet for fjerde og sidste gang. Køreegenskaberne blev nu udfoldet i bedste Formel 1 stil og gokarten kom flere gange til at virke mere som radiobilerne end almindelig race (Der må være nogen der har lidt dårligt smag i munden…!)
Kl. 22.30 blev vinderen og kongen af gokart kåret: Praktikanten! Vi tog alle hjem med løfte til os selv, at dette bestemt ikke var sidste gang!
_AFSTEMNING
"ER DU FRISK PÅ SNART AT KØRE GOKART IGEN?" ER SLUT!


STEMMEFORDELINGEN BLEV SOM FØLGER:
JA: 69%
NEJ: 15%
VED IKKE: 15%
ANTAL STEMMER: 26 (?!)